Depends bundelt de krachten van SEO-specialisten Mathias Noyez en Pieter Verschueren. Ervaring leert hen dat er op weinig SEO-vragen een pasklaar antwoord te geven valt. “It depends is vaak de boodschap”, verklaart Noyez. “We twijfelden dan ook niet lang over de ideale naam voor ons agency, dat bedrijven op maat begeleidt bij zoekmachineoptimalisatie.”

Anno 2023 starten de meeste mensen hun zoektocht naar een product of dienst via zoekmachines zoals Google of Bing. De druk voor bedrijven om online beter gevonden te worden, neemt bijgevolg alleen maar toe. Vanuit die optiek vult Depends een leemte binnen het digitale landschap in België. Het SEO-bureau houdt in z’n aanpak rekening met alle factoren die het zoekgedrag van de consument beïnvloeden: de website, de concurrentie, ontwikkelingen in de SERPs, veranderingen aan het Google-algoritme, de zoekintentie…

De drijvende krachten achter Depends zijn Mathias Noyez en Pieter Verschueren. Respectievelijk afkomstig uit Roeselare en Kluisbergen, bouwen ze beiden op meer dan tien jaar ervaring als SEO-consultants. Mathias was actief als freelancer bij verschillende startups en A-merken. Daarnaast is hij de oprichter van SEO Benelux, de grootste Nederlandstalige SEO-community. Pieter verdiende dan weer zijn strepen bij internationale spelers als TVH en Renson.

Vertrouw op Depends voor een duurzame groei

Het Depends-duo hanteert een langetermijnvisie om de groeiambities van hun klanten waar te maken. Ze bieden advies en begeleiding bij de ontwikkeling en implementatie van een resultaatgerichte en duurzame SEO-strategie. Afstemming op de andere on- en offline marketingactiviteiten staat daarbij centraal, legt Mathias uit:

“Wij zien SEO niet als een alleenstaand gegeven, maar als onderdeel van de volledige marketingmix. Met Depends richten we ons op ambitieuze bedrijven en internationale organisaties die een duurzame groei voor ogen hebben en willen blijven inzetten op digitalisering. Dat doen we met een gedeelde visie en enorme passie voor SEO. Het voelt voor ons heel natuurlijk om samen te werken en klanten op die manier van a tot z te ondersteunen in hun zoektocht naar meer leads en online visibiliteit.”

Maatwerk is het stokpaardje van het kersverse agency. Op Depends kan je vertrouwen voor gespecialiseerde SEO, weg van standaard checklists.

“In tegenstelling tot brede marketingbureaus ligt onze focus uitsluitend op SEO”, onderstreept Pieter. “Bedrijven vinden in ons een expert die diepgaande kennis kan delen maar ook snel kan schakelen voor niet-SEO-gerelateerde vragen. Daarvoor rekenen we op een ruim netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners.”

Depends is gevestigd in Deerlijk en vlot bereikbaar vanuit Kortrijk en Gent via de E17.

Voor vragen en info kan je terecht bij:

Mathias Noyez
mathias@depends.be
0470 86 43 26

Pieter Verschueren
pieter@depends.be
0478 73 65 80

Krijg het laatste SEO-nieuws in je mailbox